Hoe kan ik zelf een bank bouwen van steigerhout of planken van een pallet?

Hier hebben we de voorbeelden waarmee je zelf een loungebank XL en hoekbank van goedkoop hout kunt bouwen.

Gratis bouwtekeningen voor steigerhouten tuinbanken in meerdere modellen en schommelbanken die je zelf kunt bouwen met steigerplanken.
Voorbeelden van een houten hoekbank op tekening om uit te printen en 3D downloads van modellen voor een tuinbank om in de gratis 3D software Sketchup te bewerken.

Tuinbanken en banken voor binnenshuis, hier ziet u heel wat voorbeelden hoe je zelf een bank kunt bouwen van goedkope materialen.
Het onderwerp recycling en hergebruik leent zich uitstekend voor deze houten banken die je zelf van steigerhout kunt maken.
De bouwtekeningen voor tuinbanken die wij hebben verzameld zijn bijna altijd van een werkbeschrijving voorzien.
Met een stappenplan en boodschappenlijstje voor de bouwmarkt ben je al een heel stuk op weg om zelf een bank in elkaar te zetten.
Bij deze tekeningen voor een bank is de werkwijze is meestal in stappen opgedeeld of van een 3D bouwtekening voorzien.

Gratis bouwtekeningen voor tuinbanken van steigerhout.

Bouwtekeningen om zelf een tuinbankje te maken van steigerhout.

Maak zelf een tuinbankje van steigerhout.

Maak zelf een loungebank voor binnenshuis of om op het terras te gebruiken.
Hier rechts op de afbeelding ziet u een aantal simpele tuinbankjes van steigerhout, meer naar onderen staan de royale loungebanken model XL en hoekbanken in hetzelfde model.
De meeste van deze doe het zelf voorbeelden met steigerplanken hebben wij op twee andere websites geplaatst, hieronder ziet u de voorbeelden van die doe het zelf bouwtekeningen.

Op steigerhout-bouwtekeningen.nl zijn de meeste voorbeelden voor steigerhout bij elkaar, op bouwtekeningen-steigerhout.nl  staan wat meer voorbeelden die met steigerbuizen en sloophout zijn gemaakt.
Hier op steigerhout-recycling.nl de voorbeelden van meubels die je zelf kunt maken met sloophout zoals de planken van pallets.
Ook laten we hier veel recycling voorbeelden zien voor het hergebruik van sloophout en schroot om er zelf een bank van te maken.

Fotogallerij met doe het zelf banken – op Pinterest.

Volg het bord Bank van Doe het zelf op Pinterest.